TREI CAPITOLE – TREI LECȚII!

TREI CAPITOLE – TREI LECȚII!

Într-adevăr, Cuvântul lui Dumnezeu este plin de învățătură. Iată, de exemplu cele trei capitol citite joi, săptămâna aceasta:
– cap 5 – un general sirian salvat de o fetiță care nu și-a uitat identitatea!
o În primul rând, iată că, și atunci, și acum, bunătatea lui Dumnezeu se manifestă fără a face deosebire. Domnul este bun!
o În al doilea rând, cât de important este să-ți cunoști identitatea de copil al lui Dumnezeu. Folosește-o salvând oameni!
– Cap. 6 – lemnul care anihilează legea gravitației.
o Citeam săptămâna aceasta că la baza funcționării Universului stau câteva constante fizice printre care și cea gravitațională. Se spune că dacă această constantă ar fi diferită doar cu 1:10 la puterea 60, universul s-ar descompune.
o Noi, însă, așteptăm ca aceasta să fie redusă la zero! Lemnul – crucea, va modifica acea constantă gravitațională! Și va fi Răpirea Bisericii!
– Cap. 7 – Modul lui Dumnezeu de a rezolva o criză: prin niște oameni de la periferia societății, oameni scoși afară din tabără. Îmi aduc aminte că una din definițiile bisericii este cei chemați afară din tabără,…!
o Da, Dumnezeu lucrează straniu și ciudat. Prin oameni aruncați și controversați! Așa se vede că El nu prea ține cont de preferințele noastre! Ciudat, nu-i așa? Și cât de actual!
Iubesc un asemenea Dumnezeu care are oameni care nu și-au uitat identitatea, care a venit cu „lemnul”, adică cu Crucea și care lucrează cu cine vrea, cu cine alege și, mai ales cu oameni ciudați, oameni cu un „limbaj” încurcat, care trăiesc la limită!
Pe săptămâna viitoare!

Leave a Reply