SĂPTĂMÂNA MULŢUMIRII 29 Octombrie – 4 Noiembrie 2012

E săptămâna în care numărăm binefacerile pe care Domnul ni le-a dăruit în acest an. Săptămâna în care aducem ca jertfă de laudă roadele noastre, recunoscând că tot ce avem, avem de la El – Dătătorul tuturor lucrurilor!

Sărbătoarea Mulţumirii e prilejul de a-ţi exprima mulţumirea şi recunoştinţa pentru recolta culeasă în urma a ceea ce ai plantat timp de un an de zile. E prilejul pentru a-ţi desţeleni un nou ogor (Osea 10:12), semănând prin credinţă că la anul vei veni din nou la Sărbătoarea Mulţumirii cu o recoltă bogată.

Ne aşteptăm ca anul acesta Săptămâna Mulţumirii să fie mai bogată, mai frumoasă, mai plină de mărturii personale, mai înălţătoare ca oricând înainte. Aceasta depinde de fiecare dintre noi şi se va realiza în măsura în care fiecare vom veni, în primul rând, dar, nu oricum, ci cu bucurie, cu voioşie, cu dărnicie şi cu mari aşteptări de la Domnul.

E doar o săpătmână pe an! Oare merită Dumnezeu să pui deoparte, pentru El aceasta săptămână?

Răspunsul îl vor da afirmativ doar cei care vor veni săptămâna aceasta, cu bucurie, la biserică.

Ești așteptat!

Duminică, ora 10:00 & 18:00  – Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic. Totodată, ne vom aduce aminte de jertfa Domnului Isus pentru păcatele noastre, participând la Cina Domnului.
În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE.

Versetul de memorat în această săptămână este: Filipeni 2:3,4.