top of page
Caută

O tabără pentru generații




De la membru la ucenic trecem printr-un proces de transformare. Este inevitabil. Este necesar. Aceasta a fost provocarea taberei de anul acesta - tabăra Transform. Sesiunile de dimineața și întâlnirile de grup mic s-au concentrat pe următoarele teme: De ce este nevoie de transformare? De ce este grea transformarea? Cum arată profilul unui om transformat? Aceste teme au fost completate de mesajele rostite la întâlnirile de seara. Chiar dacă am avut patru zile la dispoziție, câte o zi pentru o temă, discuții în grup, cât și mesaje la întâlnirile comune putem spune că subiectul este doar început, la fel cum și transformarea este un proces de o viață inițiat și desăvârșit de Cristos. Asta ne dorim pentru fiecare din comunitatea Betania. Iată câteva mărturii din tabără…


Tabăra de anul acesta a fost minunată. Mi-au plăcut jocurile, iar întâlnirile de seara au fost minunate. Ultima seară pentru mine a fost cea mai frumoasă. Pâinea cu clisă friptă a fost foarte bună. Mi-a plăcut că am cântat cântări la focul de tabără. A fost minunat!!! -Sara S.


A fost minunat... Am mulțumit Tatălui ceresc pentru îndurare și ajutor. L-am lăudat pentru credincioșia cu care îmi poartă de grijă de 5 ani de când am rămas văduvă. Am fost foarte cercetată și am înțeles că am nevoie să las în urmă toate numele ascunse... cea că nu sunt valoroasă... cea care amână. Cu ajutorul lui Dumnezeu, transformarea mea la nașterea din nou din 2002, va fi desăvârșită. -Aurica Ș.


Domnul a început transformarea și El o va duce la bun sfârșit numai să ne facem noi partea. -Gavril B.


Cu o bogata moștenire lăsată de fr. Teo, trăim cele mai minunate zile de tabără cu familia lărgită a bisericii Betania, vă așteptăm pe cei care nu ați fost niciodată la anu'! Mesajul a fost cu impact de la mic la mare. Trăiesc bucuria transformării în asemănare cu Hristos, ca apoi să ajut și eu pe alții! Un timp prețios! -Felicia S.


Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ce a fost în tabără. Apreciem sacrificiul și efortul tuturor celor care s-au implicat în toate domeniile cât și a celor care au fost prezenți. A fost o adevărată părtășie!!! Am rămas cu dorința de a căuta umplerea cu Duhul Sfant! -Lenuța P.

0 comentarii

Comments


bottom of page