Skip to content Skip to footer

Dar din har

Binele se face văzut pentru ca cei din jur să poată lua parte la bine, ca el să crească și să umple inimi de fericire! Binele se face de la inimă la inimă și poți fi și tu parte a răspândirii binelui. Binele e o alegere.
Atunci când noi ne vom pregăti casele de Sărbătoare, când vom pregăti bucate alese cu cei dragi, vor fi copilași care poate nici nu mai visează la un cadou, la o bucurie. Vrem să fim noi cei ce aduc o raza de speranță, de bucurie.
De 32 de ani avem harul de a ne bucura de darurile primite de Sărbători ca si biserică, așa că de câțiva ani am ales ca din harul ce-l primim, acela de a avea suficient, să-l împărțim si cu copiii uitați ai acestei lumi. Chiar dacă nu putem ajunge la toți, puțin câte puțin ne apropiem de ei cu un Dar din Har.
Bucuria lor e de neprețuit si ne face să ne dorim an de an să ajungem la cât mai mulți.
Anul trecut am avut harul să aducem o rază de fericire copiilor din Spitalul de copii din Oradea, în Casele de copii din Tulcea și copiilor mai sărmani din Tulcea, din Vaslui, Iași, Arad, Timișoara, Vatra Dornei si bine-nțeles aici acasa in Oradea unde avem destui copilași care abia așteaptă o bucurie, o speranță, o îmbrățișare. Mii de cadouri împachetate cu drag si cu speranța spre mai bine și cu inima plină de recunoștință se făuresc în mijlocul nostru.
Pentru bucuria și împlinirea sufletească ce o simțim an de an, am fi recunoscători să ni te alături în această campanie de suflet, să fii parte a unei speranțe de mai bine!
Să dăruim bucurie, lumină și speranță de acest Craciun e ceea ce negreșit va aduce bucurie și în inimile noastre. 
Dacă și inima ta se umple de bucurie când vezi un copil fericit, te așteptăm să ni te alături.