ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 6 Iunie – 12 Iunie 2016

În această săptămână, te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

Marți– ora 18:00 – Seară de rugăciune! E seara în care ne adunăm pentru părtăşie şi rugăciune pentru diverse cauze şi situaţii.

Miercuri – ora 18:30 – Întâlnire de evanghelizare cu pastorul Vladimir Pustan. Este o bună oportunitate de a ne invita prietenii ca să asculte Evanghelia. VINO CU PRIETENII!

Vineri, ora 18:00 – Întâlnirea tinerilor, întâlnire de închinare prin Cuvânt și cântare. Sunt așteptați toți cei care se simt tineri!

Duminică – ora 10:00 & 18:00 – Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic.

În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Versetul de memorat în această săptămână este: Psalmul 66:8

Psalmul 68 9Toate surorile sunt invitate la întâlnirea lunară a surorilor din biserica noastră, care va avea loc Luni 6 iunie, ora 18:00, să mulțumim împreună Domnului pentru toate binecuvântările Lui. Tema întâlnirii: Ana, mama lui Samuel – secretul rugăciunii ascultate. Sunteți așteptate cu toată dragostea. Prezența fiecărei surori este importantă!

Cei care s-au hotărât pentru botez, sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. A doua zi de Rusalii va avea loc un botez în apă.

Slujeşte / Implică-te – Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?

Joi 9 iunie de la ora 19 continuă întâlnirile cu cei care doresc să se pregătească să slujească în camerele de vindecare (Healing rooms). Va fi un timp binecuvântat de învățătură dar și oportunități ca fiecare prezent să stârnească darul care este în el de la Duhul Sfânt.

* Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare. Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei. Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

* Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
* Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.

Leave a Reply