ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 30 Martie – 5 Aprilie 2015

By March 30, 2015 Activitati, Banner, Foto No Comments

Continuă înscrierile pentru următorul botez nou-testamental ce va avea loc pe data de 13 Aprilie 2015. Dacă ai experimentat naşterea din nou şi vrei să mărturiseşti public acest lucru, contactează-ne la telefon 0359-405030 sau scrie-ne pe adresa de email betaniaoradea@gmail.com pentru a stabili o întâlnire.

Şi în acest an, vă îndemnăm să ne susţineţi proiectele prin completarea Declaratiei 230/2014 Ea poate fi descărcată şi returnată (completată şi semnată) la secretariatul bisericii. Termenul maxim pentru exprimarea opţiunii este data de 25 Mai 2015.

În această săptămână, te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

Activ30Mar5Apr2015

Marţi, ora 18:00 – Mijlocitorii se întâlnesc la rugăciune! Dacă ai nevoie de sprijin în rugăciune și doreşti să ne rugăm pentru tine, ne poți scrie un mesaj la betaniaoradea@gmail.com.

Miercuri, ora 06:30 – Dimineaţa la rugăciune!

ora 18:00 – Seară de rugăciune şi studiu biblic! E seara în care ne adunăm pentru părtăşie şi rugăciune pentru diverse cauze şi situaţii. Pastorul Teodor Bulzan continuă tema studiului biblic despre Duhul Sfânt.

Vineri, ora 18:00 – Seara Tinerilor!

Duminicăora 10:00 & 18:00 – Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic, amintindu-ne de evenimentele petrecute la Intrarea Domnului în Ierusalim. Totodată, ne vom aduce aminte de jertfa Mântuitorului pentru răscumpărarea noastră, participând la Cina Domnului.
În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Florii2015

Versetul de memorat în această săptămână este: Luca 5:16.

Luca5.16

Slujeşte / Implică-te
Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?
Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare.  Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei.  Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.