ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 30 Mai – 5 Iunie 2016

În această săptămână, te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

Marți– ora 18:00 – Seară de rugăciune! E seara în care ne adunăm pentru părtăşie şi rugăciune pentru diverse cauze şi situaţii.

Miercuri – ora 18:30 – Întâlnire de evanghelizare cu pastorul Vladimir Pustan.

Vineri, ora 18:00 – Întâlnirea tinerilor, întâlnire de închinare prin Cuvânt și cântare. Sunt așteptați toți cei care se simt tineri!

Duminică – ora 10:00 & 18:00 – Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic. Azi stam la Masa Domnului!

În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Versetul de memorat în această săptămână este: Psalmul 66:8

Psalmul 66 8

Cei care s-au hotărât pentru botez, sunt rugați să completeze o cerere în acest sens. A doua zi de Rusalii va avea loc un botez în apă.

Slujeşte / Implică-te
Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?

* OPORTUNITATE DE SLUJIRE: Este nevoie de operatori de cameră video. Cei care doresc să slujească și în acest fel sunt așteptați MIERCURI de la ora 17:30 pentru instruire. Folosește orice oportunitate pentru a-L sluji pe El.

* Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare. Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei. Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

* Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
* Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.

Leave a Reply