ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 29 August -4 Septembrie

În această săptămână, te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

Duminică – ora 10:00 & 18:00  Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic.

În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Slujeşte / Implică-te – Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?  

                                                                             CITATE

  • Ar trebui să ne interzicem cu desăvârșire să ne făurim singuri emoții de sfințenie.
  • Încă ne mai rugăm pentru treziri spirituale, fără să ne dăm seama de trădările noastre și lipsa noastră de pocăință. Toate aceste rugăciuni sunt fără nicio valoare.
  • Dumnezeu nu-ți cere să fii cel mai bun, ci doar să-ți faci foarte bine partea ta.

 

 

* Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare. Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei. Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

* În această săptămână, începând de Joi 1 Septembrie până duminică 4 Septembrie, va avea loc Conferința nevăzătorilor din România. Să ne rugăm pentru cei care vor participa și pentru întreaga desfășurare a conferinței.

* Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
* Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.

Leave a Reply