ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 26 Octombrie – 1 Noiembrie 2015

By October 26, 2015 Activitati, Banner, Foto One Comment

În această perioadă sărbătorim SĂPTĂMÂNA MULŢUMIRII! Te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

great-thanksgiving-decoration-on-decor-with-thanksgiving-decorations-for-the-home-ideas

Luni, ora 18:00 – Mulţumire pentru CUVÂNT!

Marţiora 18:00 – Mulţumire pentru FAMILIA BISERICII!

Miercuriora 18:00 – Mulţumire pentru  PROIECTE SOCIALE!

Joi, ora 18:00 – Mulţumire pentru MISIUNE!

Vineri, ora 18:00 – Mulţumire pentru TINERI / COPII

Duminicăora 10:00 & 18:00 – Continuă Sărbătoarea Mulţimirii. Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie şi mesaj biblic. Totodată, ne vom aduce aminte de jertfa Mântuitorului pentru răscumpărarea noastră, participând la Cina Domnului!

În cadrul acestei săptămâni suntem din nou chemaţi să ne exprimăm mulţumirea în cel mai practic mod posibil.

Standurile mulţumirii din această săptămână sunt: HAINE – ÎNCĂLŢĂMINTE, MÂNCARE NEPERISABILĂ, JUCĂRII – RECHIZITE, FINANŢE.

În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Versetul de memorat în această săptămână este:  2 Timotei 2:7.

2 timotei 2 7 round corners

Slujeşte / Implică-te
Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?
Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare.  Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei.  Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.

Sursa foto AICI