ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 19-25 Septembrie

By September 20, 2016 Viata Bisericii No Comments

În această săptămână, te invităm să te implici și să participi la următoarele activități:

Marți – ora 18:30 Seară de rugăciune! E seara în care ne adunăm pentru părtăşie şi rugăciune pentru diverse cauze şi situaţii.

Miercuri – ora 18:30 Întâlnire de evanghelizare cu pastorul Vladimir Pustan.

Duminică – ora 10:00 & 18:00 Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic.

De la ora 18:00 Botez in apa.

 

În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE www.betania.ro/live

Slujeşte / Implică-te – Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?

* Proiectul social O masă pe zi continuă cu ajutorul donațiilor. Toți cei care doresc să sprijine acest proiect social sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații sau unul din conturile bancare. Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25 lei. Mulţumim tuturor care au înţeles nevoia acestui proiect şi au decis să practice dărnicia în acest sens.

oMasaLogo

*Duminica viitoare, 18 septembrie începe un nou sezon la Şcoala duminicalã. Copiii sunt aşteptaţi la grupe. Învãţãtorii îi aşteaptã cu drag.Dacã sunt din aceia care doresc sã slujeascã în aceastã lucrarea
extraordinarã, luaţi legãtura cu Alexandra Strete. Fii conştient de darul care El l-a pus în tine şi foloseşte-l pentru Împãrãţia Lui!

*La sfârșitul lunii Septembrie va avea loc în biserica noastră un botez nou testamental. Cei care s-au hotărât pentru Domnul sunt așteptați să se înscrie pentru a începe pregătirea. Să ne rugăm pentru un rod bogat.

* Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în Foaia de Informare a bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
* Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.

Leave a Reply