ACTIVITĂŢI şi ANUNŢURI în perioada 12 – 18 Noiembrie 2012

By November 12, 2012 Activitati, Foto No Comments

Săptămână plină, cu activităţi diverse, pentru orice vârstă.

Începe pregătirea candidaţilor pentru următorul Botez Nou-Testamental, ce va avea loc în data de 26 Decembrie 2012. Aşdar, dacă ai experimentat naşterea din nou şi vrei să mărturiseşti public acest lucru, te aşteptăm să ne contactezi via email: betaniaoradea@gmail.com; telefon: 0359-405030 sau luând legătura cu Pastorul Ionel Socaciu.

Luni, ora 18:00 – întâlnire cu liderii de grupe mici şi toţi cei care doresc să facă parte dintr-un grup mic.

Marţi, ora 18:00 –  Mijlocitorii se întâlnesc la rugăciune! Dacă ai nevoie de sprijin în rugăciune și doreşti să ne rugăm pentru tine, ne poți scrie un mesaj la betaniaoradea@gmail.com.

Miercuri, ora 17:00Pastorul Teodor Bulzan stă la dispoziția celor care au nevoie de consiliere spirituală.

                        ora 18:00 – Seara de rugăciune! E seara în care ne adunăm pentru părtăşie şi rugăciune pentru diverse cauze şi situații.

Vineri, ora 18:00 – Seara adolescenţilor!

Sâmbătă, ora 17:00 – Întâlnirea Familiilor! Tema va fi: “1 + 1 = 1”. Invitati: Adi si Cristina Tanase, iar ei ne vor vorbi despre unitatea în căsnicie.

Duminică, ora 10:00 & 18:00 – Celebrăm Ziua Domnului prin închinare, părtăşie și mesaj biblic.
În caz că, din motive obiective, nu ajungi la Betania, ne poţi urmări LIVE.

Versetul de memorat în această săptămână este: Levitic 19:11

Slujeşte / Implică-te
Fiecare dintre noi a fost înzestrat de Dumnezeu cu daruri și abilități. Tu cum foloseşti ce ți-a dat Dumnezeu?

* Proiectul social O masă pe zi hrăneşte în prezent aproximativ 50 de persoane. În viitorul apropiat, dorim să mărim numărul la 70 de persoane. Toți cei care doresc să sprijine acest program sunt aşteptați să o facă folosind plicul pentru donații.  Costul hranei pentru o persoană/săptămână este de 25ron. De asemenea, dacă dorești să slujești la bucătărie, la pregătirea hranei, ești așteptat dimineața între orele 09:00 – 13:00.
* Vă încurajăm, cei care doriți să împărtășiți și cu ceilalți membri ai familiei Bisericii Betania, o experiență cu Domnul, un verset/pasaj din citirea zilnică prin care Domnul ți-a vorbit sau poate ai mărturisit Evanghelia unui frate, vecin, coleg etc. Dorim să publicăm în foaia bisericii astfel de experiențe, cu scopul de a da slavă Domnului și a ne încuraja unii pe alții. Așteptăm să scrieți aceste experiențe, fie pe o foaie care să o puneți în coșulețul de colectă, fie pe adresa de email: raspuns@betania.ro.
* Suntem interesaţi şi ne pasă de cei care trec prin situații dificile: suferința fizică sau emoțională, diverse nevoi. Nu toate cazurile ajung să fie cunoscute de către Consiliul Pastoral. De aceea, dacă vă aflați în astfel de situații sau cunoașteți pe cineva care are nevoie de asistență pastorală, vă rugăm să ne contactați la tel.: 0359-405030 sau email: betaniaoradea@gmail.com.